Manual de utilizare

Știu că în mare parte „utilizarea” unui Blog e o chestiune intuitivă însă pentru aceia dintre voi cărora intuiția le joacă feste m-am gândit să vă vin în ajutor cu câteva lămuriri în acest „Manual de utilizare”:

-Text-

Dacă ai reușit să ajungi pe blogul ăsta înseamnă că știi să citești și să folosești un motor de căutare. Felicitări!

Tot ce vroiam eu să adaug este faptul că textele pe care care le vei găsi pe acest blog sunt creație personală iar acolo unde ele nu sunt, vei întâlni „ghilimelele” de rigoare.

Limba folosită este, așa cum ai și descifrat din primele rânduri româna dar pe alocuri s-ar putea să mai găsești și ceva parfum de franțuzisme, englezisme, germănisme și-alte izme în funcție de cerințele situației.

Stilul este… schimbător! Cam ca și vremea, de la articol la articol și uneori chiar și-n articol ca să nu se plictisească cititorul. Adică tu, cel care citești acuma!

Fiindcă monotonia ucide buna-dispoziție și interesul publicului, de aia!

Lectură plăcută!

-Foto-

Marea majoritate a fotografiilor care sunt postate pe acest blog sunt creații personale și sunt găzduite pe contul personal de pe Flickr, care poate fi accesat și direct de la butonul „Foto” din meniul superior (imediat sub titlul Blog-ului).

Dacă ți-a plăcut o fotografie sau ți-a picat cu tronc și vrei s-o vezi la rezoluție mai mare atunci de obicei e suficient să dai un click pe ea și vei fi redirecționat automat spre pagina de pe Flickr unde este găzduită ea.

De obicei, la marea majoritate a articolelor clicul pe prima și pe ultima fotografie din articolul respectiv te va direcționa automat spre Setul sau Colecția de fotografii la care face referire articolul respectiv. Clicul pe celelalte fotografii din articol te direcționează spre adresa originală unde este găzduită fotografia respectivă (Flickr, Facebook, WordPress, etc.).

Exceptate de la aceaste reguli sunt primele articole postate pe Blog (în ordine cronologică, firește) acolo unde oricum există explicații la finalul articolului cu link-urile de rigoare!

Holbare plăcută!

-Video-

Simplu ca Bună ziua!

Clic pe video pentru a-l viziona. Nimic complicat!

Toate filmulețele mele sunt găzduite pe contul personal de pe YouTube și pot fi accesate și direct de la butonul „Video” din meniul superior (imediat sub titlul Blog-ului).

Vizionare plăcută!

-Comment-

„- Gogule… probleme, mă?”

Pentru că apreciez feedback-urile de orice fel și din partea oricui, nu ezitați să-mi aduceți la cunoștință părerile voastre.

În felul ăsta voi știi și eu că nu vorbesc singur ca televizorul și că am admiratori sau dușmani.

Pentru cei mai leneși dintre voi avem steluțe („Rate this” – de la 0 la 5 steluțe galbene și frumoase) la începutul fiecărui articol în stânga sus, iar pentru cei care vor să se argumenteze avem suficient spațiu de comentarii la finalul fiecărui articol.

Comentare plăcută!

Nu vă faceți griji pentru ce și cum o să scrieți că de moderat vă moderează băiatu’!

Acum sunteți gata de utilizare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s