Să facem cunoștință

Bine ați venit la „Un strop de aventură”!

Numele meu este Daniel Paraschiv dar mă mulțumesc cu apelativul Dan și sunt cel din fotografia alăturată iar acesta este Blogul meu.

Ca să știți așa, cam cu cine aveți de-a face, vă spun că personal am absolvit Facultatea de Medicină „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca promoția 2005 și momentan sunt Medic Rezident de Chirurgie Vasculară în același centru universitar iar în marele rest îmi place să cred despre mine că sunt un perfecționist și un autodidact.

Îmi plac foarte mult fotografia, sistemele de operare (în special cele bazate pe platforma UNIX – Linux Ubuntu fiind cel de pe care redactez acum acest text), câteva sporturi printre care înotul, tenisul, schiul și alpinismul și ador la nebunie ieșirile în natură.

M-am apucat de blogăreală la început din curiozitate dar și din plăcerea de a scrie, ulterior descoperind nevoia de a mă exprima și altfel în mediul ăsta virtual care se cheamă Internet.

Pe acest Blog veți găsi aventurile (jurnale de călătorie), proiectele personale, bucuriile sau frustrările dar mai ales gândurile și impresiile mele legate de tot ce mă interesează, mă înconjoară și mă fascinează în același timp, redactate cât mai îngrijit și cât mai original cu putință.

Aventură plăcută!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s